-->

Wednesday, 19 October 2016

Nothing to do~


too busy vs too bored




Bila bosan mula lah takde mood.
Bila busy tak sempat nak layan mood.

Bila bosan mula lah cari idea nak ke mana mana.
Lepastu duit terbang dan tak kembali.

Bila busy, just focus on our work and save money.
LOL

Exam dah dekat. Tapi apa yang aku faham? Macam mana nak jawab. Haahahaha takpe kita cuti seminggu dulu lepastu baru fikir nak jawab macam mana yer.

Nak layan suri hati mr pilot jap :'P (mentang-mentang lah kelas isnin selasa jurr)


rindunya lahaii
(zaman matrik :P rindu kmp jugak)

No comments:

Post a Comment